Col·lecció Mocadoret

Duem l’argila a la sang; són les nostres arrels, la nostra manera d’expressar. Així que no podia ser d’una altra manera: disseny i ceràmica s’uneixen en una nova forma de divulgar el nostre patrimoni; de conéixer-lo, de regalar-lo, de lluir-lo.

Aquest collar ret homenatge a una peça característica de l’arquitectura valenciana, així com a la ceràmica, tècnica íntimament lligada a la tradició constructiva mediterrània i especialment arrelada al nostre territori.

El penjant mocadoret va ser el primer fruit d’aquest projecte, fruit de la col·laboració entre caliu i Cop d’Art. El penjant Mocadoret ha rebut la Menció Especial Càtedra EMR-UPV a la divulgació del patrimoni arquitectònic dins de l’exposició convocada al Projecte versus + de la Universitat Politècnica de València.

La col·lecció va crèixer amb les arracades de Mocadoret, en format penjant i de botó. Aquestes peces són el Premi Marca València de la 8a Convocatòria de Disseny Autoproduït del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València.

 

Podeu informar-vos i reservar els vostres penjants, per telèfon o whatsapp al 656440094, o enviant un missatge privat a @copdart.

També els trobareu a l’Espai Guastavino, en la planta baixa de la seu del CTAV al carrer Hernán Cortés n.6 de València.

 

EQUIP

Amparo Casaban, Anna Mallol, Cop d’Art

PER SABER-NE MÉS…

Fes una ullada al blog o a la pròpia pàgina del Mocadoret!