caliu - casa AV-17_ret

Intervenció

Treballem l’arquitectura adaptant-la a la forma de vida dels seus protagonistes, lligant-la a la seua història i destacant la seua identitat.

La nostra passió és recuperar històries i donar-les una nova vida perquè sigues tu qui continue el relat amb milers de moments i experiències. T’acompanyarem durant tot el procés, farem nostre també aquest camí i t’ajudarem a aconseguir molt més que una rehabilitació.

Com ho fem →

1

Estudi previ

Treballem el programa de necessitats, coneixent la vostra història, costums i rutines per arribar a una proposta que s’ajuste completament als vostres somnis.

2

Disseny

Els plànols i les imatges es transformen en elements concrets i materials definits. En aquest punt es conjuguen la part artística i la part tècnica del procés per donar lloc a solucions reals i específiques.

3

Tramitació

Abans d’embrutar-se les mans a l’obra, gestionarem els tràmits administratius corresponents per tal de comptar amb tots els permissos i garanties necessàries.

4

Direcció de l’obra

Control i coordinació de l’execució del projecte perquè aquest últim pas, en el que els desitjos sobre paper es transformen en una realitat, siga una experiència per a repetir (amb nosaltres, està clar)!

Descobreix el nostre treball en intervenció!